REFERENCIÁK

Kedves Tamás!

Szeretném mély hálámat kifejezni a kitartó segítségedért! Babát szerettünk volna a párommal, azonban az évek óta tartó próbálkozásaink sorra kudarcot vallottak, még a lombik is hiába való próbálkozás volt… Ezt követően egy teljes vizsgálat alá vetettük magunkat a párommal, és egy MRI vizsgálattal megállapították, hogy a nőgyógyászati területen, a petefészekben “valami nem oda illőt” találtak. Kétségemben már minden gyógymód után kapdosni kezdtem, mert egy kicsivel több, mint 3 cm-es “valamit” láttak az orvosok. Én egyből a legrosszabbra gondoltam, és addig-addig kutattam, ameddig a szálak el nem vezettek hozzád…

Találkozásunkkor adtál egy kezelést, és azután megállapítottad, hogy nem lehet daganat (ellentétben az én képzetemmel), mivel nem olyan az aurámban általad látott energiák szerkezete. Te cystára adtad a voksod.

Nagyon hitelesen elmagyaráztad a véleményedet, majd pedig én is az enyémet. És ami a legmegdöbbentőbben hatott számomra, hogy Te – az orvosokkal ellentétben -, pár napon belül fogadtál, és hamarabb kezelni is kezdted a problémámat. Egy hónap után újabb maszek MRI vizsgálatra mentem, ahol az orvos nem talált semmit a petefészekben! Elmondtam, hogy ott kell lennie egy kb. 3 cm-es “valaminek”, de a doki csak azt hajtogatta, hogy ha volt is ott valami, már bizonyára nincs ott!

Ezután kezdtünk már CSAK a Te asszisztálásodban a baba projekthez, és most 7 hónapos terhesen, büszkén és boldogságban írom Neked ezeket a sorokat!

Végiggondolva – de ezt csak én gondolom így -, a meddőséget az a valami okozhatta, ami miatt kicsivel több, mint két évig nem fogant meg a baba! Műtét és gyógyszer nélkül sikerült elmulasztani a probléma okozóját, és számomra ez az életet jelentő segítség volt részedről!

Irdatlan sok hálát érzek magambam, és amint megszületik a baba, visszük Neked mivel tudjuk, hogy imádod a kisbabákat (persze ha nem sírják át az egész éjszakát ugye? :) )

Köszönöm és mindenkit csak bátorítok, hogy nyugodtan forduljon hozzád!

Beszélünk mi páciensek minden félét, de Te úgyis tudni fogod, hogy kinek a problémájával mit is kell majd csinálnod! Kívánom, hogy még sok-sok ember ismerjen meg Téged, a képességeidet, mert már emiatt önmagában megérte számomra a veled való találkozás, de az eredmény az maga a csoda!

Dezső Vivien (29)

Kedves Tomi!

Azt hiszem nem az elsők között vagyok, aki egy személyes konzultáció alatt megbizonyosodott egyedülálló képességeiről, valamint fiatal kora ellenére a belé sűrűsödött tapasztalat mennyiségéről.

Az energiakezelések hatékonysága mellett Tomi megismertetett még egy kiváló hatékonyságú kiegészítővel, olyan vízzel, amit a szemem láttára energiával programozott. Az energiára gondolván valamilyen magasztos hatással bíró, nem evilági esszencialitással rendelkező erőre gondolunk. Tomi elmondta, hogy ez az energia ennél messze gazdagabb jelentéstartalommal bír.

Pazar élmény a kezelés. Egy teljesen más világban érezhetem olyankor magamat, eltűnik a kapcsolat az elmém és a testem között, mintha pár perc alatt órákat relaxálnék. Mikor beszélgettem a többiekkel, Ők is hasonlónak írták le a kezelés közben tapasztaltakat. Volt aki fura érzésekkel is gazdagodott, például erős hőérzettel, a kellemes szellő mozgása a testrész körül pedig teljesen célirányosnak/irányítottnak tűnik.

Nem tudom miért, nem tudom hogyan, de az óráknak érezhető pihentető pár perc szinte csodákat művel az emberekkel! És nem utolsó sorban sokan vagyunk rá bizonyíték, hogy az eredmények tartósak!

Kiss Gabi (27)
(Budapest)

Tisztelt Tamás!

Először is engedje meg, hogy szívből gratuláljak az auráról tartott előadásához! Nagyon értelmes, tartalmas, tényszerű volt! Szinte alig tudok még egy az Önéhez hasonlóan ennyire tartalmas, az aurával foglalkozó előadásról. Számomra abszolút meggyőző volt, amikor azt ecsetelte, hogy milyen auratípusokkal találkozott az eddigi munkája során, ugyanis én aurafotózással foglalkoztam több éven keresztül, és valóban az a három típus volt a legjellemzőbb, amelyet megemlített az előadásában.

Számos médium írását olvastam Önről, és kimondhatatlan örömmel tölt el, hogy Ön példaképet mutat a jövő nemzedékének, kortársainak, a mi jövőnknek!

Tartsa még a jó Isten évtizedekig a szakmában, és tiszta szívemből kívánom, hogy fiatalos lendületével múlja felül az álszent hazudozókat, akik a kispolgár bizalmát csupán kihasználják!

További kiemelkedő eredményeket és jó egészséget kívánok Önnek!

Antal István (43)
(Budapest)

Kedves Tamás!

5 éven át súlyos depresszióban szenvedtem. Orvosaim antidepresszánsok szedését javasolták, azonban a hagyományos orvosi kezelés alatt problémám nem javult, tüneteim az idő előrehaladtával csak fokozódtak. Így pszichiáterhez utaltak, aki további kemikáliák rendszeres szedését javasolta. Nyugtatótablettákon, antidepresszánsokon éltem 2006-tól számítva mindaddig, míg el nem jutottam Önhöz egy újságcikk kapcsán. Betelefonáltam az újság szerkesztőségébe, ahol megadták elérhetőségét, majd az egyeztetést követően, 2011 októberében elutaztam Önhöz Budapestre.

Problémámat megvizsgálta, majd adott egy kezelést rá. A kezelés alatt pulzáló nyomásokat éreztem mellkasomban, leírhatatlan nyugalmat, békességet éreztem magamban. A kezelés után, még órákig éreztem, mintha mellkasomat szétnyitotta volna – mintha kitágult mellkassal jártam volna az utcán – mindez, egy kissé “bódult” állapotot vont maga után. Több kezelés után pedig azt éreztem, mintha megjelent volna egy kis reménysugár az Ön kezei által!

Immáron két és fél éve, hogy a súlyos depressziós tüneteim elmúltak, elhagyhattam a 2 mg-os nyugtatótablettát és az antidepresszáns gyógyszereimet!

Hálával gondolok vissza, ha bármikor problémám adódik, biztosan Önnél keresem a gyógymódot rá!

Köszönettel és mély, el nem múló tisztelettel:

Grácz Lajos (43)
(Marosvásárhely -Románia)

Király Tamás “Auradoktornak”!

Építőiparban dolgoztam (dolgozom jelenleg is Tominak köszönhetően), a több évtizedes komoly fizikai munkától derekamban kopás keletkezett. Kezdetben hagyományos porcerősítőkkel próbálkoztam, azután pedig speciális több tízezer forintos készítményeket vásároltam. Mikor ezek sem hatottak, nem születtek meg a várt eredmények, Ausztriába utaztam egy bécsi magánklinikára, hogy megnézzék a gerinc-csigolyák közt képződött kopásomat. A probléma 1996 óta állt fent, roppantul megkeserítette az életemet…

A klinikán találkoztam magyarokkal, akik 15 év körüli gyereküket hozták kontroll vizsgálatra – mint kiderült, semmilyen fajta beavatkozást nem hajtottak végre a kisgyereken, csupán az állapotát vizsgálták. A problémája: gerinc-sérv. Kérdeztem a szülőktől, hogy hogyan kezelték, amikor is, Király Tamás nevét megemlítették.

Hazaértem a vizsgálatról, két héten belül (2009 tavaszán) láttam az RTL Klubon egy srácot, ahogy különös képességéről készítettek vele riportot. Király Tamás auralátó szerepelt az adásban – nem hittem a szememnek/fülemnek! Nem vagyok hívő, inkább realista, tehát ha valamiről bebizonyítják, hogy létezik, elhiszem. Kicsit szkeptikus voltam Tomival kapcsolatban – de ezt ne mondjátok neki vissza! :)

Másnap utánakerestem Tominak, és fölhívtam egy találkozó végett. Három kezelés után könnyebben mozogtam a derekammal, öt-hét alkalom után könnyebben hajolni tudtam, és ma már álló helyzetben be tudom kötni a cipőfűzőmet – fájdalomnak nyoma sincs!

Amit az orvosok 17 év alatt nem tudtak megoldani, Tomi négy hónap alatt rendbe rakta! Ami pedig még ennél is jobb, nem kellett fura étrendre váltanom, felhagyni a dohányzással, a kávéval…

Én hozzá fogok járni ameddig csak lehetőséget biztosít rá!

Köszönöm, és egy élmény volt megismerni Őt! Fiatal, de mégis határozott, empatikus, érdekes pasas!

Ilyen emberre van szükségünk! Tisztelet és becsület!

Végh Csaba (57)
(Dombóvár)

Köszönet Király Tominak!

20 éves párkapcsolatom végetért 2009-ben, mély depresszióba zuhantam. Önsanyargató életmódot folytattam, koplaltattam magamat, ami miatt legyengült immunrendszerem, hasnyálmirigyemet legyalultam, mindezek miatt fogytam 18 kilót! Orvosaimtól tartózkodok negatív tapasztalataim révén, így más megoldáshoz kellett folyamodnom.

Tomihoz 2012-ben kerültem Budapestre, hogy segítsen átbillenni a krízispontjaimon! Két hónapig, hetente kezelést adott, kisebb beszélgetésekkel megnevettetett…

Mire igazán észbe kaptam, lassan javulás mutatkozott, megtanultam újra mosolyogni, derűsebben fölfogni az életet, és valóban, mintha kicseréltek volna, egy tiszta lappal kezdtem az életemet! Ambiciózus gondolataim születtek, újra perspektívákat látok az életemben!

Hálámmal örök életemre adósod maradok! Azóta nyolc barátom járt Nálad, mindannyian maximálisan elégedettek munkáddal! Örülök, hogy nekik is segíthettem, hogy ajánlottalak Téged!

Köszönjük Neked!

Paumann Mónika (45)
(Újszentes-Románia)

Szia Tomi!

Csak szeretném Neked megköszönni a segítségedet! Komoly nőgyógyászati problémákkal küzdöttem, és emiatt borús jövőt jósoltak orvosaim terveimre nézve – a párommal gyereket szerettünk volna.

Hosszas antibiotikumos, szteroidos kezelések hatására tüneteim enyhültek, de a kezelések lejártát követően, a problémáim újra meg újra jelentkezni kezdtek. Végső elkeseredésemben fordultam hozzád, és három hónap kitartó munkával, de sikerült a problémámat megszüntetned. Mai napig tünetmentes vagyok, azóta nincs panaszom!

Köszönöm, hálás vagyok, hogy megismertelek!

Váradi Angéla (28)
(Bécs – Ausztria)


BEJELENTKEZÉS

Kérjük hívja az alábbi számot konzultációra, kezelésre bejelentkezéshez