ENERGETIZÁLT VÍZ

Az eredményességet szem előtt tartva, Tamás célul tűzte ki, hogy az eredményeket nagyobb sikerrel, gyorsabban és hatékonyabban szándékszik elérni, így hát ehhez valamilyen alkalmatos eszközt keresett. Tamás alkalmasnak vélte a vizet.

Többszöri vizsgálatok azt bizonyították, hogy valóban sikerült "palackba zárnia" az energiákat.

Az energia - mint az említésre került az aurával kapcsolatosan is -, olyannyira finomszerkezetű, hogy sok esetben számunkra már érzékelhetetlen. Ezt az okozza, hogy molekuláris méretekben mozog az a rezonancia, amelyet többszörösen egymás mellé szorítva energiának hívhatunk. Így egy vízatomban több kisebb rezonáló molekula elfér, ezáltal berezgetik az adott vízatomot. A molekulák kapcsolódásuk révén "átrezgetik" egymást, mintegy lemásolva a másikról a dominánsabb rezonanciát, energetikai szerkezetet. Az energia hatására, sok esetben érezhetően megváltozik a víz viszkozitása is. Mindez időben maximum két-három percet igényel, s a palackban - az energiától függően - négy, hat, avagy tíz nap, de akár két hétig is megmaradhat az energia, ami a víz elfogyásával egyetemben eltűnik.

Minden esetben Tamás jelzi a víz hatóidejét és fogyasztási ütemét, amellyel már inkább hadilábon állhatnak az emberek, ugyanis másfél liternyi szénsavmentes vizet kell naponta minimum elfogyasztani, a kívánt gyógyulási ütem eléréséhez!

Logikusan, a végletekigmenően nem képes az energetizált víz felgyorsítani a folyamatot és túlzott fogyasztása esetén olyan más egyéb folyamatokat indíthat meg az aurában az eképpen okozott energiatöbblet, ami messzemenőkig meghatározza az ember kedélyállapotát!