MÉDIAMEGJELENÉSEK

Médiamegjelenések televízióban, rádióban, újságokban

Király Tamás képességeit a magyar médiumok először 2009-ben fedezték fel. Az RTL Klub kereskedelmi televíziós csatorna Fókusz műsora elsőként foglalkozott a fiatalember különleges tehetségével, képességeivel. Ezt követően az említett műsor szerkesztőségébe egy elégedett kliens küldte be írásban tapasztalatait Tamásról. Rögvest lezajlottak a forgatások, majd ezt követően egy kisebb médiahullám gyűrűzött a fiatalember köré. Többek között a Bors napilap, a Cool TV - Live! műsorába is kapott meghívást Tamás, illetve a Class FM Morning Show című reggeli rádiós műsorában pedig Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri fogadta az auralátó fiatalembert egy érdekes beszélgetésre.

A médiában többször használták egy-egy publikációban az "auradoktor" jelzőt, hogy ezáltal kifejezhessék, egyben közérthetőbbé tegyék Tamás módszerének mivoltát és valódiságát. A módszer nem a hagyományos orvosláson alapszik, hanem főként azokra a tapasztalatokra és rendkívüli energiákra épül, amelyeket Tamás képes mozgósítani az emberi aurában.

Újabb cikkek jelentek meg 2012 tavaszán további eredményeiről, melyeket szakirányú vizsgálatok, orvosi leletek, felvételek igazoltak vissza. A pozitív változásokról a honlapon is megtekinthetők interjúk és riportok az auralátó fiatalemberrel.

Legfrissebb nagyinterjúja a Blikk Nők magazin 2019 tavaszán megjelent számában olvasható, Tamás különleges képességeit alkalmazva pedig tevékenységét töretlenül végzi a mai napig folyamatos szakmai fejlődése mellett.


MÉDIA SZEREPLÉSEK

Szereplés az M2 Petőfi TV Én vagyok itt című műsorában

Szereplés az M2 Petőfi TV
"Én vagyok itt" című műsorában

2015. december 12.