MÉDIAMEGJELENÉSEK

Médiamegjelenések televízióban, rádióban, újságokban

Király Tamás képességeit a magyar médiumok először 2009-ben fedezték fel. Az RTL Klub kereskedelmi televíziós csatorna Fókusz műsora elsőként foglalkozott a fiatalember különleges tehetségével, képességeivel. Ezt követően az említett műsor szerkesztőségébe egy elégedett kliens küldte be írásban tapasztalatait Tamásról. Rögvest lezajlottak a forgatások, majd ezt követően egy kisebb médiahullám gyűrűzött a fiatalember köré. Többek között a Bors napilap, a Cool TV - Live! műsorába is kapott meghívást Tamás, illetve a Class FM Morning Show című reggeli rádiós műsorában pedig Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri fogadta az auralátó fiatalembert egy érdekes beszélgetésre.

A médiában többször használták egy-egy publikációban az "auradoktor" jelzőt, hogy ezáltal kifejezhessék, egyben közérthetőbbé tegyék Tamás módszerének mivoltát és valódiságát. A módszer nem a hagyományos orvosláson alapszik, hanem főként azokra a tapasztalatokra és rendkívüli energiákra épül, amelyeket Tamás képes mozgósítani az emberi aurában.

Újabb cikkek jelentek meg 2012 tavaszán további eredményeiről, melyeket szakirányú vizsgálatok, orvosi leletek, felvételek igazoltak vissza. A pozitív változásokról a honlapon is megtekinthetők interjúk és riportok az auralátó fiatalemberrel.

Legfrissebb nagyinterjúja a Blikk Nők magazin 2019 tavaszán megjelent számában olvasható, Tamás különleges képességeit alkalmazva pedig tevékenységét töretlenül végzi a mai napig folyamatos szakmai fejlődése mellett.


MÉDIA SZEREPLÉSEK