KIRÁLY TAMÁSRÓL

Tamás komplexen szemléli az embereket. Az aura folyamatainak megfigyelésétől számítottan, az egészségügyi problémák feltárásán keresztül, napjaink életszerű kihívásainak leküzdésére használható gyakorlati megoldások kidolgozásával, személyes fejlesztésekkel és egyedi, személyes önfejlesztésre alkalmas eszközök megalkotásával, házak/lakások energiaterének szennyezettségét felméri, a terek adottságainak analitikája és tisztítása mellett, az otthont jelentő energiatér megerősítésével is foglalkozik!

Személyes tanácsadás, egyéni aurafejlesztő kezelések, éves szinten több médiamegjelenés, szakirányú interjúk illetve privát tervei alapján futó tréningek formájában adja át praktikus iránymutatásait az emberek- és megbízó partnerei számára.

Szakterületének számít az aura feltárása. A szakmában élenjáró fiatalember képességei egyedülállóak, ugyanis nem csupán látja az aurát, de értelmezni is képes az abban mutatkozó színek jelentését! Tamás különös képességéből adódóan képes az ember finomenergetikai mezejében élő adatok elemzésére, ezeket pedig tolmácsolja az illető számára. Így olyan konzultációs tevékenységet képes lefolytatni az emberekkel, melynek során nagyon fontos leszögezni, hogy élő, tehát aktuális vagy a múltból felidézve (elfedésből kisegítve) aktualizált reakciókat és auratikus paramétereket olvas!

Az aurát, adottságainak köszönhetően képes befolyásolni, és tehetségének köszönhetően 2008 óta napjainkig terjedően, megközelítőleg 30.000 konzultációt folytatott le (pusztán 12 évnyi tevékenységgel számítva, azonban a kezdet korábbra 2005-re tehető).

19 éves korában, 2013 novemberében, az Energetikai Kongresszuson tartott elsőként telt házas előadást. Az auralátó fiatalember kora és előadás témája kuriózumnak számított az adott rendezvényen, ezért az 50 férőhelyes szobában több, mint 90 fő hallgatta és kamerázta az előadást majd egy órán keresztül!

Híre ment így Svájcban (Zürich 2017), Németországban, Ausztriában és Romániában, még a tengeren túli magyarokhoz is eljutott a híre (Florida 2016), szerte a nagy világban számos helyen váltak ismertté képességei.

Ezáltal a magyar média érdeklődését is megragadta Király Tamás személye. Az emberek rendszeresen felkeresik Őt, hogy problémájukra korszerű és praktikus holisztikus iránymutatást és megoldást kaphassanak. Elmondhatjuk, hogy a fiatalember olyan tapasztalatokkal és képességekkel rendelkezik, amit tanfolyamok, holmi vizsgapapírok egyszerűen nem adhatnak meg az emberek számára.

Tamás, egy határozott karakterű személyiség, minden jellegű üzleti megkeresésre nyitott, azonban üzleti kooperációt kizárólag általa hitelesnek tekintett projekt esetén vállal! 2020 nyaráig töménytelen mennyiségű megkeresés érkezett, ezek között nem szerepelt számára teljes hitelességet tükröző megkeresés!

Lehet tapasztalni szakmai megfontoltságát, illetve törekvését a közérdek javára hasznot jelentő együttműködésre.

Az üzleti felkéréseknek (termékek, gépek, technológiai fejlesztések, tevékenységi körök) - Király Tamás személye a jövőben, így a támogatása egyben minőségi garanciát is jelent!